Jarlaxle
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Okuyor L-2 Lakap : Lechero <strong>Ruh Hali</strong> : <b>Takım</b> : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Kâzım Formayı yere attı Perş. Ağus. 14, 2008 11:32 pm | |
| Sarılacivertli takımın yeni sezona iyi bir başlangıç yapan genç yıldızı Kazım, Partizan deplasmanında fazla etkili olamadı. Teknik Direktör Luis Aragones’in 54. dakikada Burak’ı sahaya sürerek kenara aldığı Kazım, bu değişikliğe tepki göstererek formasını çıkarıp, yere attı. Başarılı futbolcunun bu davranışı yüzünden Aragones ve yöneticiler tarafından sert bir şekilde uyarılacağı bildirildi. Teknik Direktör Aragones maçtan sonra Kazım’ın formayı yere atmasıyla ilgili soruyu, “Görmedim, ancak görseydim farklı bir tepki verebilirdim” diye yanıtladı. | |
|
Admin
Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 34 Nerden : Malatya İş/Hobiler : Öğrenci. Lakap : ڪےα∂єćє ڪےєηi ڪےevicem.. <strong>Ruh Hali</strong> : <b>Takım</b> : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: Kâzım Formayı yere attı Cuma Ağus. 15, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
Jarlaxle
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 31 Nerden : Bursa İş/Hobiler : Okuyor L-2 Lakap : Lechero <strong>Ruh Hali</strong> : <b>Takım</b> : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Kâzım Formayı yere attı Cuma Ağus. 15, 2008 5:08 pm | |
| Yorum yapsan daha makbule geçerdi | |
|